Privatlivspolitik

Bronuts Donuts Denmark ApS - Privatlivspolitik

Gældende fra 1/10-2020


Kontaktoplysninger

Enhver henvendelse vedr. privatlivspolitikken skal ske til e-mailadressen info@bronuts.dk.

Dataansvar
Vi tager din databeskyttelse alvorligt! Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data, herunder sikrer at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Vi sikrer fair og transparent databehandling
Når vi beder dig om at stille dine persondata til rådighed for os, oplyser vi dig om, hvilke data vi behandler om dig og til hvilket formål. Du modtager oplysning herom på tidspunktet for indsamling af dine persondata.

Vi anvender denne type data om dig
Vi anvender data om dig for at gøre vores service bedre og sikre kvalitet i vores produkter og tjenester samt i vores kontakt med dig.  De data vi anvender omfatter:

– Almindelige persondata
– Data om interesser og vaner
– Transaktionsdata
Vi indsamler oplysninger (såsom dit navn, e-mail-adresse, postadresse, telefon og kreditkort numre), som du afgiver, når du f.eks. placerer ordrer, når du bliver spurgt om oplysninger eller deltager i en konkurrence eller andet. Vi gemmer også informationer om de produkter du ser på og dine indkøb online. Alle de oplysninger vi indsamler, er givet til tredjemand, hvis de er involveret i gennemførelsen af din ordre – f.eks. betalingsgateway udbyder eller bank.

Vi indsamler og opbevarer dine persondata til bestemte formål
Vi indsamler og opbevarer dine data i forbindelse med bestemte formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål. Dette sker ved:

– Behandling af dit køb
– Forbedring af vores produkter og tjenester
– Tilpasning af vores kommunikation og markedsføring til dig

Vi behandler kun relevante persondata
Vi behandler kun data om dig, der er relevante og tilstrækkelige i forhold til de formål, der er defineret ovenfor. Formålet er afgørende for, hvilken type data om dig, der er relevante for os. Det samme gælder omfanget af de persondata, vi bruger. Vi bruger fx ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi behandler kun nødvendige persondata
Vi indsamler, behandler og opbevarer kun de persondata, der er nødvendige i forhold til at opfylde