Salgs- og leveringsbetingelser

For Bronuts Donuts Denmark ApS

Denne hjemmeside, www.bronuts.dk (herefter kaldet ”hjemmesiden”), er ejet og drevet af Bronuts Donuts Denmark ApS, CVR-nr. 40723404, Silkeborgvej 247, 8230 Åbyhøj.
Virksomheden kan kontaktes på e-mail info@bronuts.dk.
Disse betingelser er gældende for alle ordrer afgivet via hjemmesiden. Ved placering af en ordre via hjemmesiden, bekræfter kunden at have læst og accepteret disse betingelser.

1. Køb hos www.bronuts.dk
Der er ikke indgået en bindende købsaftale med hjemmesiden, før kunden har modtaget en ordrebekræftelse fra hjemmesiden. En bindende aftale er således først indgået, når hjemmesiden fremsender skriftlig ordrebekræftelse. Alt korrespondance foregår via e-mail.
Hjemmesiden opbevarer ikke selve ordrebekræftelsen efter denne er fremsendt til kunden.
Hjemmesiden forbeholder sig til enhver tid retten til at annullere en ordre, uden begrundelse.

2. Priser
Alle priser vist på hjemmesiden er inkl. 25% moms og i danske kroner.

3. Betaling
Der kan betales med følgende betalingsmidler: Visa • Mastercard • Mobilepay.
Betaling gennemføres på den dato, hvor der ifølge ordrebekræftelsen er aftalt afhentning

4. Afbestillinger
Ønskes en allerede afgivet bestilling annulleret, skal det som udgangspunkt ske ved at fremsende e-mail med teksten ”Afbestilling” i emnefeltet til info@bronuts.dk. Derudover skal det ordrenummer som annulleringen vedrører som udgangspunkt fremgå at mailen.
En ordre kan annulleres indtil 24 timer før det aftalte leveringstidspunkt.

5. Ved tvivlsspørgsmål
Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler hjemmesiden, at der rettes henvendelse til info@bronuts.dk.

6. Fortrydelsesret
Der gælder ingen fortrydelsesret på køb af fødevarer via hjemmesiden, idet fortrydelsesretten efter forbrugeraftaleloven ikke gælder for levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

7. Databehandling
Kundens oplysninger opbevares og/eller overføres i nøje overensstemmelse med gældende regler om databeskyttelse. Information indtastet af kunden på hjemmesiden, vil blive gemt i hjemmesidens database til videre behandling af kundens ordre.
Der henvises iøvrigt til særskilt privatslivspolitik.

8. Lovvalg og værneting
Enhver tvist der måtte udspringe af disse betingelser eller samhandel mellem parterne i øvrigt skal anlægges ved retten i Aarhus. Tvisten skal afgøres efter dansk ret.