Om Bronuts

DONUTS MADE WITH LOVE

We want to make people go WAOUW!

Lige siden vores veje krydsede første gang på en skolegård ved en institution, vi begge arbejdede ved, har donuts været et omdrejningspunkt i vores venskab.

Perioden fra vi mødtes har budt på talrige rejser, og foruden jagten efter oplevelserne til mindebogen og de spændende kulturmøder, har donuts ligeledes hver gang været en fast følgesvend på samtlige rejser. I alt fra Thailand til Budapest har ét punkt været gennemgående på dagsordenen: at undersøge stedet for donutforretninger.

Med donuts findes en verden af muligheder, og den runde, hullede kage kan præsenteres i utallige faconer og med utallige udtryk – og det var det, der inspirerede os. En verden, hvori kun kreativiteten sætter grænser, og hvor det handler om meget mere end blot en dessert ’to go’.

Begyndelsen på noget stort

Passion og drivkraft med vokseværk

Det var dog først, da vi tog os selv i at stirre gennem udstillingsvinduet og ind til køkkenet og produktionen i opsigtsvækkende lang tid, at vi for alvor fik blod på tanden til at udleve vores drøm. Det kickstartede en motivation, der betød, at vi åbnede vores første butik i Åbyhøj i august2019, og at vi på knap et år voksede til en landskendt kæde – kendt for æstetisk indbydende donuts, en overdådig smagsoplevelse og et inkluderende fællesskab. Motivationen er siden kun vokset eksponentielt, ligesom antallet af butikker er det. Det bød blandt andet på åbningen af fem butikker i første halvdel af 2020 – foruden Åbyhøj talte disse Busgaden Aarhus, Vesterbrogade Frederiksberg, Aalborg og Randers. Over en lang periode herefter åbnede en ny Bronuts butik på månedlig basis. Den uvurderlige støtte og loyalitet, vi har mødt fra begyndelsen, motiverer os hver dag. Den er vores drivkraft, og vi er evigt taknemmelige.

Vores filosofi

“Talent wins games, but teamwork and intelligence win championships”

Hos Bronuts tror vi på frihed under ansvar. Vi tror også på, at forskellighed er en styrke, der blandt andet hjælper os til at udvikle nye og juicy kombinationer af lækkerier til at fylde i vores velkendte, gule æsker. Det er derfor, at lige netop forskellighed er et nøgleord i vores syn på medarbejdere. Vi er nemlig overbeviste om, at dit bidrag og din kreativitet kan sammensætte mindst ligeså vanvittige smagsoplevelser, som vores kan – det er kun sammen, vi kan være sikre på at sælge lysglimt og kærlighed. Både nu og i fremtiden.

Bronuts er et fællesskab, og Team Bronuts er ikke fuldendt, før du som gæst er med i ligningen. Vores mest fornemme opgave er at lytte til jer og skabe oplevelser som i kan være en del af. Vi glæder os til alle de fede ting vi skal sammen i fremtiden og jeres feedback er altid velkommen!